PEDIH ULU HATI

Assalamualaikum, nak tanya normal ke kalau start trimester kedua kita rasa pedih ulu hati. Rasa berapi je dekat dada dgn tekak ni haa . Ada tips tak utk kurangkan rasa ni.

2 Balas

amik gaviscon 4 sudu if sakit sngt2..klau tak tlmpau sakit amik 2 sudu ..tp klau amik 2 sudu still sakit tmbah lagi 2 sudu jadi 4 sudu .. gaviscon slmat utk ibu mngdung ..ada tertulis..sy amik gaviscon bila pedih hulu hati ...panas sngat2 kat dada smpai sendawa pun sakitt