Sakit ketika membuang air kecil

Hi assalamualaikum.. Nak tanya laa, kalau buang air dah hujung2 tu sakit mcm ada batu karang tu kira kencing kotor ke? Seksanya lahaii 🥴 masa 1st preggy pernah kena tapi bila minum air banyak2 lepas tu okay dah. Kali ni siap dah minum ural beli farmasi pun tak elok2 jugak. Kejap2 rasa nak terkencing. Kadang2 tak dapat nak tahan kencing tu 😩 Buku pink tak bukak2 lagi. Haihh stress 😅 #pleasehelp

1 Balas

Sis kena makan antibiotik but kena consult doctor jgk. Saya pon kena kencing kotor smpai keluar darah

3y ago

Alhamdulillah haritu gi klinik dah. Mmg seksa betul nak buat apa senua susah. Mcm nak bersalin rasanya 😅