Skincare selamat ibu hamil

Hi assalamualaikum nak tanya Korg sejak mengandung guna skincare apa ye? Sejak tau mengandung saya terus stop skincare dh tu tetiba Naik jerawat pulak n losyen bdan kalau kita guna losyen baby anakku ok tak erk sebab skrg suka guna losyen n mandian baby pelik beno mengandung Kali ni suka cium bau cmtu ?

9 Balas

Sis blh cari range produk clinelle kt watson.. Sy breakout pregnant kali ni.. Staff watson suggest pakai brand clinelle, ambik yg vitamin e, color merah putih sbb safe utk pregnancy. Sy pakai toner je dulu bilas dgn aiken moisturizer Alhamdulillah clean n clear muka. Sblm pregnant sy pakai skintific n kbykn produk yg ada chemical content yg xblh pakai time pregnant. Skrg dh lega dh muka dh ok..

1y ago

okay2. takpe. thanks sis