Pregnant selepas keguguran..

Assalamualaikum.. nak tanya, klau yang pertama saya gugur...selepas 6 bulan saya pregnant balik, klau pergi klinik doktorbiasa akan buat ape yea? Atau macam biasa je? Ke dye gurd kita lebih sikit? Risau rase...

1 Balas

pernah buka buku pink x kat klinik gov sebelum keguguran? kalau pregnant balik, pergi klinik gov semula bawa buku lama.. nanti nurse nak balik rekod tarikh keguguran dan kena bagi buku pink yang baru.

1y ago

pernah buat.. dan seminggu je buat buku pink.. pastu gugur..