Leaking atau biasa je?

Sy pregnant 23weeks. Selalu lepas kencing, klau sy batuk rse mcm ade benda kluar. Tu air ketuban leaking ke atau mmg biasa mse pregnant? Dh banyak minggu cam tu. Seluar sy selalu basah sikit sbb cuci lps kencing. So dye nmpak cam air sikit je. Sy tak tau nk bezakan klau sy batuk. Minta maaf klau soalan x appropriate. #bantujawab #ingintahu #firsttimemom #SeriusTanya

1 Balas

kalau batuk pastu terkucil, kencing tak lawas kot. cuba bau, bau kencing ke tak? pastu jgn biasakan pakai seluar basah2 lepas kencing, lap pakai tisu sampai kering, baru pakai seluar. nanti boleh kena infection. kalau nak monitor tu air apa, pakai pantyliner nipis.