Boleh ke?

Assalamualaikum and Hi. Nak tanya, kalau minum air gas A&W ada effect tak? Saya baru 9 minggu, boleh ke minum?

Boleh ke?
31 Balas

lebih baik elak kan... sbb air ber gas boleh naik kan paras gula dalam darah.. itu amat membahayakan kandungan..

lebih baik elak kan... sbb air bergas boleh naik kan paras gula dalam darah.. itu amat membahagiakan kandungan..

boleh je minum sikit bagu lepas mengidam tu..jangan habiskan 1 botol tu dah la ye..hehe

untuk basahkan tekak boleh dia ..jgn amoi bergelar gelas sudah lama...

Yer . Ada potensi utk dpt kencing manis. Terutama minun di awal kehamilan

Minum sekadar rasa sekali dua teguk takpa.. Tapi bukan bercawan2 😉

tak blh... tak elok tuk bby gak tu leh sebabkan keguguran nnt

minum buat basahkan tekak boleh la..jgn balun 2/3 gelas..

Kalau boleh jauhi air gas jika mengandung sis

Minum sikit2 je asal lepas liur mngidam tu 😚