Mandi bayi newborn

Assalamualaikum. Nak tanya ibu2.. bby baru lhir blh ke ltk ats net mcm ni untuk mndikn bby. Adakah perlu tunggu baby besar sikit ... Saya firstmom .. tq share #firstmom #firstbaby #bantusharing

Mandi bayi newborn
2 Balas

Boleh tapi still kena pegang jugak baby sikit lagi2 kalau baby tu kecik. Kalau risau, buat berdua masa mandikan baby

wsalam ,bole je pakai mcm ni, utk myenangkan awak. tapi kena hati2x juga la. sbb baby lagi .