Due date jumaat ni

Assalamualaikum nak tanya due date saya jumaat ni , kalau jumaat tu xbersalin lagi ,nak g serah diri je bole ke? Sebab x sabar nak tunggu baby keluar, sebab doc KK cakap dia ikut atas saya sama ada nak serah diri jumaat ni atau tunggu lagi seminggu , xpi dalam masa seminggu tu Kene ulang alik klinik , penat pulak hari hari nak Kene pergi klinik , bole serah diri atau Kene tunggu seminggu jugak?

1 Balas

Boleh je serah diri jika ada apa2 tanda bersalin atau baby kurang gerak 10x tu. Jika tak ada tanda, selepas hospital buat pemeriksaan kemungkinan kena balik atau stay di wad,bergantung pada penilaian doktor. mudahan Allah permudahkan urusan bersalin Puan. 🤲🌻

2y ago

ptg xdi baby mengeras lepastu sakit yang xbole nak bergerak , lama sikit tu dia okey , lepastu dia mengeras xpi x sakit sangat , lepastu bila siap kencing mesti perut tu auto mengeras lepastu sakit , tu tanda jugak ke?