Vaksin sinovac

Assalamualaikum. Nak tanya ada tak ibu² kat sini lepas cocok vaksin sinovac susu kering. Bimbang takut susu kering. Anak baru 2 bulan. Ramai cakap susu boleh kering kalau vaksin sinovac😭. Dos kedua kalau tak pergi cocok xpe ke

1 Balas

sy amek sinovac sis. masa dalam pantang 30 hari dan dose 2nd 51hari. alhamdullilah susu meriah. sampaikan lps anak menyusu, sy terpksa pump pulak. kalau tak bengkak breast.

3y ago

waaa. bestnyaa. kena set mind susu makin meriah laa lepas vaksin kan. harap susu xdrop