Darah

Assalamualaikum.. nak tanya.. ada sesiapa ada pengalaman masa pregnant keluar darah mcm period.. smlm sy ada keluar darah byk mcm period.. tp msk arini, dia still ada tp skit2 je.. tp doc sarankan jangan banyak bergerak & banyakkan berehat.. doakan moga xde apa2 yg buruk jadi pada baby sy yg br nak msk 4 bln.. huhuu

2 Balas

Sy kena mcm tu sis.. Masa 19weeks.. Terjaga dr tidur 4am sbb rasa seluar basah.. Tgk2 darah mcm period keluar.. Terus pegi emergency.. Cek2 tgk sbb uri dkt bwh.. Baby semua ok.. Mmg doc suruh byk kan rehat n jgn angkat bnda berat2.. Sis better pegi cek.. Takot ada kna mngena dgn baby ke ape

Uri dkt bawah ke ?