Pertanyaan

Assalamualaikum. Nak tanya ada ke yang pernah alami masalah mcm sya. Air kncing ada protein?? kmgkinan ada msalah buah pinggang... Kena ambik darah dan air kncing 24jam.. Doakan saya semoga result 2mggu lagi ok ye. Takut sgt.. 😢😢

Pertanyaan
11 Balas

Waalaikumussalam, Allahu.. saya doakan semoga awak dipermudahkan urusan dan moga selamat semuanya untuk awak dan baby. Aamiin 🤲🏻 Maaf, saya takde experience setakat ni. Jadi hanya mampu doakan, tak dapat nk kongsi pengalaman. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

sama laa sy tahun lepas mse preggy nk 1St.. lps bg sample ni kne buat scan alhmdulilh scan buah pingang ok xd bengkak ke ap.. sy amalkn minum cranBerry untuk hilangkan mslh kencing ni. try laa beli kat Watson ada.. alhmdulilh now baby 2nd sy xd mslh ni lgy..

samalah kita. urine 24 jam kena collect smlm. protein ada skit. xtau la psl apa. ritu sblm collect check drh FBC semua normal je. nnt result collection ni lg 2weeks bru tahu

Smoga dpermudahkan..experienced it n still sme skrg protein tinggi..dah buat ultrasound buah pinggang tapi alhamdulillah result normal

God bless.. Sis no worries ya. Dulu sy pun mcm tu.. Lepas pergi hospital test hingga doktor kata boleh balik..

saya pun sama. Dr bg ubat lawas kencing dulu. mggu depan cek balik. hopefully semua ok.

saya baru je serahkn botol ni dkt makmal.. risau juga ni tggu result

sya pun mcm ni tapi ok xada apa.. jgn la risau yA.. xada apa tu

ye saya pernah air kencing 24jam kena bagi..

insyallah..moga sis beetabah dgn segalanya