Baby Kuning

Assalamualaikum n morning mom's.. Bby sya da hri ke10, tp kuning still da lg.. Bru ne cek trn tp sikit je.. Blh share petua trnkn kuning bby.. #pleasehelp #bantusharing

12 Balas

Wslm. Saya dah cuba semua petua untuk turunkan kuning. Ada turun, ada tidak. Kita ikhtiar je. Paling best masa saya guna t-rub balm. Bagi bayi cepat berak. Turun dari 291 ke 270 Dan kerap bagi susu badan, sejam sejam. Anak kuning tinggi sebab saya mommy darah O+.

3y ago

Sya dh stress bila doktor sruh msuk blik hospital, tpi sya pujuk hti jngan stress sngat, sya stress sbb sya bru discharge blum ckup rehat lgi kt rumah, mommy darah O baby pula darah B+, memang susah sngat nk trun, ksian kt baby hri² kna ambik darah