Baby Kuning

Assalamualaikum n morning mom's.. Bby sya da hri ke10, tp kuning still da lg.. Bru ne cek trn tp sikit je.. Blh share petua trnkn kuning bby.. #pleasehelp #bantusharing

12 Balas

Hai sis , anak sy paling tinggi kuning 261 .. doktor suruh bg je susu bdn n Next checkup kuning still same , lpastu sy cube bg susu fm S26 tanpe sulam dgn susu bdn dan sy mndikan dgn herba cina .. Kuning dri 261 trus drop 38 ngam2 sebulan . Kdg2 susu ibu pun nyebabkn kuning tinggi myb cara permakanan dri ibu tu .. smpai skrg sy bg susu fm , susu bdn trus drop dh xde . Ank sy 9/11 ni dh 2bln . Alhamdullilah sehat berat pun ok