pulut

Assalamualaikum n hai..boleh ker sy mkn pulut sambal n pulut kuning wktu mengandung nie..kandungan sy skrg 13w4d..sy de dgr org ckp time mengandung tak boleh mkn pulut nanti angin pastu perut akan rase tak selesa..betoi ker??

9 Balas

Boleh je nak makan tapi berpada-pada lah. Kalau awak rasa macam berangin tu stop jela dulu makan.

Tgk badan jugak sis..saya klu makan pulut sakit urat,klu xtahan boleh demam..

Waalaikumsalam, sya mkn ja sis sbb mengidam xp skli skala ja la x slalu

Sy mkn ok ja. Mybe akn rasa kembong sikit tp xlah smpai mmbhyakn bby.

Mkn sikit apa salah ye, nanti kempunan plak, sian bby

Cuba dulu sikit. Lain org lain effectnya.

sblm mkn pulut alas perut dgn nasi dulu

Jangan dengr apa orang kata..

Bleh je