sakit tulang punggung masa pregnant

assalamualaikum n hai... nak tanya ada tak yg macam saya? masa pregnant sakit tulang punggung? nak duduk tu Allah ja yg tau sakit macam mana...boleh duduk tas tilam or kusyen lembut ja...kalau duduk atas lantai ke tempat keras ke, mmg sakit sangat2...kadang jalan pun rasa sakit nya...saya baru 7w pregnant anak kedua...normal ke rasa macam ni sebab tak pernah rasa macam ni#pleasehelp

10 Balas

Cuba sis minum susu dalam 2-3 cawan sehari..InsyaAllah okay kot..saya haritu ada sakit2,lepas tu minum susu banyak2 terus ok esoknya..