set berpntang

Assalamualaikum n hai mommy2... nk tnya set berpantang apa yee y sesuai utk digunakn nt.. nie fist time sy mgndung... n perlu atau tdk set bpntang..

1 Balas

Semua pun sesuai jika awak boleh habiskan semua produk dlm set tu. Ni pengalaman saya guna set berpantang 1. Anak 1- Set sendayu tinggi (byk jamu nk kn mkn 30min sebelum mkn sehingga 60 hari. Param pilis tapel jenis serbuk, because sepah bilik 2. Anak 2 - setNR + jamu mak dara gold. Set NR tu kecik tak sampai sebulan habis. Krim tapel NR sy alergik jadi ruam kulit. End uo x pakai. Top up jamu mak dara sebb habis awal 3. Anak 3: Set jamu air mancur. Jamu org lama zaman mak saya. Jamu sikt aje tp bdn best. Lengkap tapel, pilis 4. Anak 4: Luaran Set Sari Ayu- tapel pilis param jenis losyen + telon baby. Dalaman minum rebusan air sepang + ubat periuk. Paling saya suka ialah set masa anak ke 4. Seminggu bersalin terasa badan kuat tak de sakit2. Muka pun berseri x pucat

2y ago

air sepang dan ubat periuk tu beli kat mana?