Bersalin awal dari due date

Assalamualaikum ..mummy2 semua..doakan saya yer bersalin 4/9 ni ..3/9 ni dah kena serah diri sebab gdm on dc..Berdebar..nervous smua ada sepatutnya due 16/9 apakan daya baby nak keluar awal..ada tak mummy2 yang kena serah diri awal juga?yang due date sama.. Semoga urusan kita dipermudahkan..aamiin... #37minggu

11 Balas

saya pun gdm on diet control juga sis due 3/9 kena serah diri 2/9 kalau xbersalin jugak 3/9 kena induce terus check masa 37week 2days hari tu baby dh 3kg tpi doktor xckp apa hri ni dh 38week 4days takut jugak baby besar sangat nanti

2y ago

amin semoga urusan kami semua sama² dipermudahkan