Vaksin digalakkan atau tak?

Assalamualaikum mummy² semua nk tnya dlm preggy ni ad tak mummy² yg ambil vaksin? Okey ke klu ambil? #firstbaby #bantusharing

16 Balas

Masa 38minggu doc di kk suruh cancel dulu appointmentnya. Tapi di o&g pula tanya kanapa tak ambik je sebab bahaya sekarang ni. Ni dah dapat vaksin di hospital selepas sehari bersalin 😁

3y ago

betul. doc kat o&g mmg tanya nak vaksin tak. and mmg disarankan ambil. sbb takut effect pada baby