Vaksin digalakkan atau tak?

Assalamualaikum mummy² semua nk tnya dlm preggy ni ad tak mummy² yg ambil vaksin? Okey ke klu ambil? #firstbaby #bantusharing

16 Balas

please mummy ambiklah vaksin buat pengajaran atas pemergian arwah siti sarah.Arwah tak sempat ambil vaksin sebabtu virus merebak dengan cepat dan pantas.Tapi jangan lepas ambik vaksin konon dah kebal pergi merayap sana sini please stay at home okey lpas vaksin antibodi kita tengah lemah sbab nak terima vaksin dlm badan jadi jangan g mana² lepas vaksin

3y ago

saya belum veksin sis 37 mingu suda sini tempat kami baru mau veksin.saya 20/8 kalau sempat kalau tidak lepas bersalin kali.tidak suda sempat habis 2 minggu lagi mau bersalin suda harap dijauhkan daripada covid