gatal² @ allergic 1 badan

Assalamualaikum mummy² semua.. ada tak kat sini mummy² yg kena gatal² 1 badan? Sy tak tau sama ada ini allergic atau apa. 1st time kena.. sy skrg 34weeks ank sulung.. sblum ni xpernah ada allergic apa².. tak tahan sangat dah gatal² ni.. garu smpai nak pedih luka..masuk 3hari dah ni kena.. klu ada mummy² yg ada pengalaman kena, tau x macam mana nak buat supaya gatal² tu hilang? Sy banyak kali dh mandi risau kuman ke apa.. kejap² rasa okay kejap x. Help me pliss ?

18 Balas

saya pun ada gatal2... tapi trimester 1 2.. alhamdulillah trimester ke 3 ni da pulih3 sikit biar pun mc gtal2 sikit dtg2 jgk laa