Gegata/Allergic

Assalammualaikum.. sy skrg hamil 24 week.. semalam & harini terkena GEGATA/ Allergic.. tapi sy xde ke klinik .. ada x tips / cara utk redakan rasa gatal gatal ni? Risau effect kat baby x???????#ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Balas

pergi farmasi minta ubat kalau dah tak tahan sangat. saya duaΒ² anak memang naik gegatal. yang kedua makin teruk. another tips lagi, mandi dengan air sejuk jangan air panas, sentiasa lap di kawasan gatal jangan biar lembab dan pakai losyen.

pegi klinik.