TUMPANG TANYA

Assalamualaikum mummy semua.. Maaf sgt2 kalau soalan sy ni xsenonoh ke apaa.. Tp sy rasa bsalah sgt dgn diri sy.. Dah xtau nak buat apa.. Sy dan suami pjj skrg.. Sy xtau knpa dekat nak bsalin ni, rasa nak bsama tu membuak2 sgt.. Klau boleh nak stiap minggu.. Tp suami jauhh So, sy ambik tindakan utk tgk video, tp xbuka sound sbb takut baby dgr.. Adakah memberi effect kpd baby bila kluar nnt ??? Takut sgt2 kalau baby trikut prngai pelik mak dia masa mngandung ni? Mcm mna ni ? sian kat baby.. Kalau perlu nasihat, nasihat lahh.. Sy trima.. Sy xbiasa mcmni.. Bdosa sgt2 rasaa?

2 Balas

Sis xtakut ke tuhan bg blasan susah nk branak nanti.. 😶 Suami xbolei balik ke sekejap?

5y ago

Takutt.. Suami balik masa nak bsalin nnt je

lebih baik puan masturbate je.. kita org pmpuan ni mmg tak fikir pnjang