minum air gula

assalamualaikum hi mummy semua.. sy nak tanya sbb ni pengalaman pertama sy kandungan sulung.. esok pertama kali sy kena minum air gula di klinik pkul 8am..jadi td sy da mula berpuasa makan & minum dr pkul 10mlm.. sy nk tanya maksud kena berpuasa ni mmg x blh minum air kosong juga ke.. mohon pencerahan.. tq mummy2 semua..

21 Balas

minum air kosong boleh

5y ago

alhamdulillah sis.. selesai dah smlm mnum air gula.. tggu result je ni.. tq sis