Seluk

Assalamualaikum hi mummy semua . Sy nak tanya , normal ke lepas kena seluk dengan doktor untuk bukak jalann . Sakit dia buat tkleh tido? Sy tak boleh nk tido , perut keras je . Dekat ari2 pun sakit je . Dktor cek bru bukak 2cm then doktor suruh balik dlu . Tapi dekat ari2 skit lepas bukak jalan tuh sakit sgt. #40weeks2days

3 Balas

Setiap kali rasa sakit tahan nafas then hembus..tu cara sy utk kurangkn rasa sakit contraction