Berat badan turun

Assalamualaikum mummy semua , semalam buat checkup berat badan turun, macam mana nak naik berat badan? 1hari 3kali makan ikut time pagi ,tengah hari, malam.. susu pun dah amalkan dah setiap hari . saya dah hamil 16week next perjumpaan bulan puasa 😭 mummy boleh shere tak tips naikkan berat badan?

4 Balas

Smalah 16 minggu mcm sy, rini timbang ok kene naikkan 0.1 kg je lagi.. Makn makanan berkhasiat, makan syur lebih, fibre, kurangkan benda manis

2mo ago

Alhamdulillah terima kasih awak ☺️