Kahak Baby

Assalamualaikum mummy semua. Saya nak tanya baby saya baru 20 hari dan dah seminggu baby tak selesa tidur sebab gangguan dr kahak tu. Saya dah p klinik doc cakap normal tapi saya kesian dgr bunyi kahak tu makin lama makin kuat. Kahak tu dah jadi warna hijau sebab kadang bila baby muntah kahak tu keluar skali dgn susu. Ada tak mummy mummy dalam ni yg tau cara nak keluarkan kahak hijau kat baby?

2 Balas

Boleh ikhtiar guna balm tasneem cfrub in shaa allah membantu masalah anak.. Tasneem menggunakan essential oil tanpa bahan kimia atau bahan haiwan selamat digunakan dari newborn hingga dewasa ☺️ https://wa.me/60142659754

cuba positioning kn bby

5y ago

samasama 🤗