Minum Air Gula

Assalamualaikum mummy semua. Saya 14 minggu kandungan dah kena minum air gula. Ada tak mummy yg sama mcm saya? 1st baby. Risau la nak minum air gula next week appointment. ??

29 Balas

Bru je kne mnum last appointment.. Ank first, 12 mgu.. Walau loya muntah teruk kt rumah, elok jaa lepas mnum tuu xmntah ppe nk tgu 2 jm tuu.. Mindset kena kental sketlaa.. Anggap jaa tgh mnum air fevret, inshaaAllah xd mslh.. Chaiyyok sis!!