Minum Air Gula

Assalamualaikum mummy semua. Saya 14 minggu kandungan dah kena minum air gula. Ada tak mummy yg sama mcm saya? 1st baby. Risau la nak minum air gula next week appointment. ??

29 Balas

saya pun anak 1st ni kena minum air gula sbb ade history family , mula2 terdgr org cakap minum air gula ini laa itu laa tak sedap laa, satu je gi kkia kena pergi awal2, daftar awal sbb air gula suam2 boleh telan dan minum sikit2 pn boleh sbnrnya air gula tu takut setengah orang minum 1 kali mcm tu boleh muntah. mommy jgn fikir sgt minum air gula ni teruk tau ??