Minum Air Gula

Assalamualaikum mummy semua. Saya 14 minggu kandungan dah kena minum air gula. Ada tak mummy yg sama mcm saya? 1st baby. Risau la nak minum air gula next week appointment. ??

29 Balas

Dtg awl pagi air tu akn pnas suam so xde la nnti minum loya..time minum plk jgn byak kali teguk..klo bole skali teguk je minum,jgn ttup mata time minum leh skit kple nnti..dh minum air gule tu bilas ngn air putih sedikit then tdo😁..sy buat mcm tu je time first time kne mnum air gule..alhamdulillah x sngkut..