Ingin Tahu

Assalamualaikum... Hi Mummy Semua.. Nk Tnya Kalau Kelahiran Sebelum Ini Melalui Czer, Utk Next Pregnancy Brapa Tempoh? Dan Mcm Mna Kalau Pregnant Diusia Baby Baru Umur 11 Bulan? Just Asking And To Know.

1 Balas

Hahahahahhahahaha saya lah tu twin baru 11 bulan (brsalin emergency czer) tp dah mengandung semula baru tau semlm 😪

3y ago

akan ada pantauan lbih.. n kne sedia skit or ngilu bhgn czer.. sy ank da 3thun tp czer da 2x.. n ni pregnant ke 3.. kndungan umur 5bulan da start ngilu n pedih site czer nya