tanda2

Assalamualaikum mummy. Saya nak tanya ckit. Sbb sy pregnant anak sulung. Dh 38w 5d. Dari semalam sy rasa berat sgt dekat bahagian perut. Area peranakan kita tu. Lps tu pinggang sakit sgt. Stu mlm x tdo. Tu tanda nk bersalin ke? Last week dh pegi check hospital dorang kata jalan x bukak lg. Better pegi lg ke?

1 Balas

Biasanya mcm tu sis.. kalau sis kerp sakit2 mcm nk terberak tu. Haa, ye sis nk bersalin..

5y ago

Owh ye ke. Sy rasa nk berak. Tp mmg berak la. Hahahaha. Lps tu sakit lg