Jantung laju

Assalamualaikum mummy . Saya harini checkup jantung laju siap kene monitor jantung . Esok kene amik darah untuk check tyroid . Doakan saya ya ibu2 semua . Siapa ade pengalaman jantung laju dan mcm mana nak bagi stabil ya? Terima kasih yg menjawab #ingintahu

8 Balas

sama lah sya pernah amik darah tyroid sebab jantung terlalu laju...tapi keputusan nya ok..mungkin sebab berdebar2 tu jntung jadi mkin laju...now sekrg dh 37minggu dh

3y ago

pernh selng 1hari selama 2minggu...tpi alhamdulilh semua ok...x pa bygkn berdoa dn set kt otk semuanya ok...😊