Jantung laju

Assalamualaikum mummy . Saya harini checkup jantung laju siap kene monitor jantung . Esok kene amik darah untuk check tyroid . Doakan saya ya ibu2 semua . Siapa ade pengalaman jantung laju dan mcm mana nak bagi stabil ya? Terima kasih yg menjawab #ingintahu

8 Balas

Sy pernah kena warded sbb bp naik dan nadi laju, cek tyroid, scan jantung alhamdulillah semua ok je.. mungkin neves sebenarnya.. doc pesan banyakkan minum air unt bg oksigen pd jantung.