Berpantang

Assalamualaikum, Hi mummy, nak tanya. Ada tak mummy, yang berpantang, tanpa ada bakar batu. Ok tak berpantang tak Bakar batu.

2 Balas

Wsalam. Ok je tak ada tungku. Cumanya ikutkan kepercayaan org guna tungku tu supaya rahim mudah kecut semula la dan untuk hilangkan angin dalam badan dan hilangkan sengal2 badan. Bila guna tungku kita akan rasa lebih selesa sama rasa mcm mandi bawah hot shower. Kalau taknak guna batu, banyak je tungku2 moden yang jual dekat shopee sekarang ni

1y ago

terima kasih, Pua

tungku ke? sy tungku dengan tukang urut, masa pantang buat 3x je

1y ago

ya tungku. cukup 3 kali je. Puan.