Ingin tahu

Assalamualaikum, Mummy, nak tanya ni, Bertungku moden takpayah naikkan perut ya, boleh terus letak batu atas perut ke, Maaf, saya asal Indonesia, sya klau di Indonesia bertungku, bukan bertungku moden,mak saya Bakar batu, lepastu naikkan perut,baru letak batu atas perut .

2 Balas

waalaikumsalam. sama lah. tunggu batu sungai tu. dah bakar, balut dgn kain baru tuam dekat perut.. lepas tuam baru pakai bengkung yg tali tu.

1y ago

terima kasih,puan.

saya masih amalkan cara berurut slpas bersalin seperti org tua dulu²..

1y ago

baik, terima kasih,puan.