OPK NI POSITIF KE NEGAFTIF

assalamualaikum mummies2 sekalian . opk ni positif or negatif ya ? harini CD9 . semalam test dlam kul 2 pagi tadi ada cek opk juga tapi samar2 . sorry tak ada pengalaman firstime test opk

OPK NI POSITIF KE NEGAFTIF
30 Balas

fasa nk kesuburan.tp kalau da betul2 subur jd double line terang sis

3y ago

baik sis terima kasih info🥰

Npk cm ad line smar tpi2.. Ke pndangn sy slh.. Klu slh maf

3y ago

ha ah ada 2 line tp samar, mgkin nak dekat waktu subur dh kot mksdnya😅

maaf sis tak de pengalaman guna opk ni. 😊 semoga ada rezeki sis..

3y ago

tak apa sis🥺aamiin terima kasih sis respon

Negatif sis. Tunggu sampai double line sama terang baru positif.

3y ago

baik sis . opk ni nak kene cek hari2 ke sis

saya dulu check mcm ni gak lepas 2mggu positif pregnant siap

3y ago

Im so sorry kak.. ni OPK, bukan UPT. Kalau OPK, kene sama2 terang line dia. Baru positive subur. Kalau mcm dlm gamba ni, ni xsubur. Kalau UPT, dua line xsama terang memang la positive..

tak silap sya btol2 pekat bru positif, ni negatif

-ve lg tu. Kalo +ve dua2 line pekat

try lagi stiap pagi sampai pekat

Kena tunggu line T lagi terang sis..

3y ago

calendar tu apps je tak betul hanya anggaran

negatif opk ni celup je slalu