Duduk dalam rumah baru cat

Assalamualaikum mummies saya baru pindah rumah dan rumah baru di cat. 1 mlm tu sy trpaksa tidur di bilik yg baru di cat dan masih berbau cat. namun dalam bilik yg sama sy ada menggunakan air filter.. adakah bahaya untuk kandungan sy baru 7minggu #pleasehelp

3 Balas

tu lah mmg mula2 tak boleh tido sebab risaukan baby tapi lama2 tertido.. cat Jotun true beauty. memang tiada pilihan tmpt tido lain masa tu 1 mlm shj. mohon doakan baby sy sihat shj. minggu dpn sy scan

tak pening ke puan? saya baca pun blh bau🤣

7mo ago

tak pening tapi sy je risau. mohon doakan yang baik2 ya

Setahu saya , cat tak sesuai dgn ibu hamil.

7mo ago

mudahan semua baik tanpa mudarat. sama