Demam taknak minum susu

Assalamualaikum mummies nak tanya kalau baby 8 bulan demam batuk selsema taknak minum susu nak buat apa ya ? Saya risau dh bawak anak ke hospital dan klinik takde ubat untuk batuk selsema ada tak tips untuk bagi baby minum susu?

4 Balas

Baby saya pernah demam batuk selsema saya bawa gi hospital dr tanya susu & tido ok tak. Kalau ok, boleh pantau sendiri kat rumah dan spray hidung guna sterimar & sedut. Dr kata tapi kalau taknak susu, susah tido, dr akan tahan ward. Sebab takut dehydrated.