Lewat Period - Upt Test -ve (TTC almost 1y)

Assalamualaikum hi mummies, bakal mummies and TTC mummies ☺️ Sy bfore married, period ok-on time. kalu berubah pon mesti sbb travel or stress study. After married, period jd tunggang langgang, dgn keputihannya ?. Ok, before this period sy kadang awal kadang lambat. sampai lh satu msa tu period sy lewat 16hr, which is plg lmbt lh msa tu. bila nk check upt keesokan hrinya period plk. kecwa bkn kplang la. tp redha. xsampai waktu then trskn TTC. Sy ada ikhtiar mkn madu. dan madu tu mmg bantu period kmbli ok. and jumpa tkg urut bersalin(ex nurse) tp sy xurut sbb msa tu tgh period.. makcik tu cakap rahim sy tinggi) and now sy lmbt period skli lg.. dan kalini dah lmbt 20hr. sy ada check upt msa lmbt seminggu then -ve. Tp sy juga spotting sbyk 3x dlm 3 hri yg berbeza berselang2. ada kah itu normal? ada juga mual2 tp xmuntah, pening kpla, jerawat pon kemain mbiak, cramp manja2, lesu, ssh nk tdur klo posisi xkena.. Sy blm check lg skli sbb sy tkut nak berharap..tp dlm masa yg sma.. takut plk diri ini dlm keadaan xsihat.. Apapun doakan ada rezeki sy bersama suami utk menimang cahaya mata.. sy juga doakan kalian yg tgh TTC merasai nikmat mjd seorang ibu ❤️

1 Balas

Aminnn aminnnn aminnnn.. Smoga ade rzeki Tt n smua yg berTTc