Scan baby gender 💜

Assalamualaikum momy² semua..tadi ada appotment dgn doktor dan dia buat scan gender sekali tapi baby kepit² peha dia comel je selalunya momy² ada pengalaman scan macam ni selalu nya baby apa? 🥰

2 Balas

Wsalam, Klu susah nk tnjuk usually girl. Bila scan bby asyik kepit xnk tnjuk, then buat 5d/live pun sama. Tp dktr tu pndai, dpt juga nmpk lps dia godek2 scan. Bila lahir mmg girl pun

1y ago

x semestinya ya. sye bby boy, bby xnk tunjuk pon masa scan. so tu semua xde kne mengena. nak tau gender mmg kena repeat scan balik. sblm scan tu boleh mnum air manis ke makan manis ke air sejuk ke.