lagi 2 hari nak due

Assalamualaikum momy2 semua doakan saya semoga bersalin tk overdue risau juga sebb blum kluar tanda apa2 cuma perut kerap mengeras jela ..

21 Balas

Semoga dipermudahkan segalanya bagi sis & anak. Aaamiinn3 ya Allah. Baca al fatihah sebanyak mungkin, dekat iy'ya kanaq budhu wa iy'ya qanas tainn tu [ulang 3x] Lepas tu sis niat apa yg sis nak. Mohon pertolongan Allah Taala. Seterusnya habiskan bacaan surah al fatihah tu. Maksud ayat yg diulang 3x tadi : (Engkaulah sahaja tempat kami sembah, & kepada engkaulah sahaja tempat kami memohon pertolongan). InshaAllah. Moga bermanfaat.

wassalam sis..same la dgn sy..ikt due date 25/11 ni..tpi xde tnda2 lgi..cme bby ngeras aje..same2 la kite berdoa ye sis..😊..klu blh..xnk la overdue kan sis..

4y ago

yeke sis..alhamdulillah..& selamat berpantang ye sis..😊

semoga dipermudahkan sis.. cakap dekat baby, mommy dah tak sabar nak jumpa awak ni mari laa keluar sayang.. huhu

Walaikumsalam... Semoga dipermudahkan segala urusan puan, dan tahniah. 👏😋

4y ago

Aamin terima kasih atas doanya

Smoga dpermudahkan..sma la..sa pn dah 39weeks x tnda2 lg..asyik mngeras ja baby

4y ago

Iyaaa..amin2❤

Sis.. Apa ja tanda² yg sis rasa... Sy ni perut asik nk mngeras tp taksakit..

4y ago

klau perut da mengeras baby tk aktif mcm selalu install app contraction ye sis

Smoga sist dprmudahkan urusan..also smoga sist dan baby slamat..amiin...☺☺

4y ago

U wc sist☺

Semoga dpermudahkan urusan sis... Doakan sy jga ye..sy lg 6 hri nk smpai due..

4y ago

wahh tk lama lgii tu semoga dipermudahkan awak bersalin nnti ..

Sis ikut petua fmly sy minum kelapa muda... Sy 36w dh start teguk air kelapa

4y ago

ok sis terima kasih

Semoga dipermudahkan semua urusan sis 😍😍. Dup dap dup dap 😁

4y ago

aamin ya rabbal alamin terima kasih doanya sis 🥰❤