Terasa sakit dan nilu dibahagian bawah

Assalamualaikum momy2 kt sini..saya nk tnya..saya dah masuk 33w..normal ke terasa sakit & nilu kt bahagian bawah ni..bila brjalan n baring pun terasa sakit..ade yg ckp kurang minum air..tp bila saya buang air xde rase sakit pulak..n alhamdullilah setakat ni saya xde sangkut dgn masalah kesihatan..jdi normal ke dgn rase sakit ni?

1 Balas

normal sis. sya pun ada rasa mcm tu. sakit dia since 24w lg. skrg dh 34w.. bjalan,nak tukar position baring juga trasa nyilu. . sya ada tnya kat doc kk tempat sya dia kata normal. sbb bby makin turun k bawah.