gerakan

assalamualaikum hi moms semua nak tanye ni kite hamil 10 weeks 3 hari tapi perut tempat baby ni kadang kala rasa ade yg bergerak tapi tak rse sngat lh itupun macam kedip mata betul ke ni dh ade gerakan baby atau kite yg terlalu berharap sangat?

2 Balas

X pasti tp saya pun dpt rasa masa pregnant 10week tp sekali dua je. Anak first

4y ago

sye pon anak first mom, Alhamdulillah sekarang 24 week 2 days baby aktif gerak

Bby ke brapa