Lepas makan atau minum terus loya & rasa nak muntah

Assalamualaikum moms.. Nak tny.. Sya dh 35 weeks ++ .. Loya sya mkin kuat 2 hari ni 😭😭 nak makan pun tkde slera.. Lepas sya mkn atau mnum mesti loya n rsa nak muntah... Minum air putih pun sma jga... Knp tu ye😭.. Help me moms.. #firstpregnancy ❤️ tq moms🥺

3 Balas

Sama situasi, skrg sy 37 minggu 4 hari. Mil sy cakap tu biasa sbb baby dah start menekan/ruang makin sempit dekat dalam so baby push organ dalaman kita sampai rasa nak muntah. Sy pun mcm awak jugak. Baring pun rasa mau muntah. Tapi xdalah teruk sampai termuntah2. Kalau berlarutan ada baiknya ke hosp.

2y ago

ye ke awk... kalau mil ckp mcm tu .. lega skit la sya.. tak tahan sbb loya tuu.. mnum air putih pun ble loya 🥺