Uri tutup jalan

Assalamualaikum moms ,ada sapa2 yang pernah ada kes uri tutup jalan usia kandungan 18w ke, kalau ada boleh bagi suggest tak untuk naikkan uri tu balik ,Sya first moms ,baby aktif sangat .

2 Balas

Sama mcm sy , 1cm je lagi dari laluan keluar dr sruh tnggu je smpai 28 week hmmm risau semua ada tktau nkbtpa. Org sruh bedrest tpi kitonyo kerja 😞

2d ago

susah nak bedrest kalau Keja

Sy pernah smpi 32 week dia naik ke sebelah Kiri Sy slalu baring sj x kaki letak tinggi sikit letak kat atas patung