Uri tutup jalan waktu 21 minggu

Salam mommies. Nak tanya ada tak siapa2 ada pengalaman uri tutup jalan semasa 21 minggu? Adakah uri boleh naik ke atas balik?#ingintahu #firstmom #bantusharing

1 Balas

kalau 21 week rsnya msih ada lg peluang tuk naik..jnji maknya kena bykkn bedrest... mcm sy dlu dr 26 week uri bwh smpai la 33 week pp type 3 jd ms 34 week sy bersalin czer.. mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

Baik. Aminn. 34 minggu bersalin czer baby kena duduk dalam nicu ke?