Himalaya produk untuk kesuburan

Assalamualaikum mommy..ada yang makan produk ni tak? Macamana? Berkesan ke. Sy baru nak cuba. Prgnant hari tu bertahan 2 bulan je. Pastu keguguran punca kencing manis doc ckp. Skrg masih pantang baru seminggu. Harap2 pasni lekat dan sempat bersalin aaminn...Doakan utk sy ttc 13 thn dah. Umur skrg 39 thn 😪

Himalaya produk untuk kesuburan
3 Balas

Saya dan suami makan product ni, Alhamdulillah sebulan lepas tu pregnant. Skrg dah masuk 14 minggu.