Himalaya produk untuk kesuburan

Assalamualaikum mommy..ada yang makan produk ni tak? Macamana? Berkesan ke. Sy baru nak cuba. Prgnant hari tu bertahan 2 bulan je. Pastu keguguran punca kencing manis doc ckp. Skrg masih pantang baru seminggu. Harap2 pasni lekat dan sempat bersalin aaminn...Doakan utk sy ttc 13 thn dah. Umur skrg 39 thn 😪

Himalaya produk untuk kesuburan
3 Balas

Suami sy dulu pun makan speman, sy pula makan folic acid je dari sebelum pregnant. Alhamdulillah pregnant setelah 6thn penantian, waktu tu sy pregnant anak yg kedua, tp anak pertama sy meninggal sbb lahir pramatang. Alhamdulillah skrg sy tgh pregnant anak ketiga setelah anak kedua sy berumur 11thn. Sebelum mengandung yg kali ni sy amalkan folic acid sahaja bersama2 suami. Skrg sy 12weeks.

saye pun dulu sama suami minum product ni juga.betol² menjadi..x hbis pun 1 botol.alhamdulillha langsung hamil 🥰

Saya dan suami makan product ni, Alhamdulillah sebulan lepas tu pregnant. Skrg dah masuk 14 minggu.