persoalan??

assalamualaikum mommy2 sya ada persoalan,mcm mna nk bg ketinggian bby kita naik wlwpn sikit??kenapa bby suka tarik2 telinga normal ke mcm tu atau habit??kalau bby kita poo colour yellow mustad normal ke atau tidak??

1 Balas

Tengok genetik jga baby sis klau mak ayah tnggi akn tnggi jga tu wlaupun lama..baby kalau tarik2 tlinga dia x selesa, panas atau mengantuk..yellowish najis is normal..

5y ago

oh yeke bby boy or bby girl pn sama jgk erk ikut genetik mak ayah erk sb last check up hr nurse ckp ketinggian ank xnaik2..oh kalo ada yg kata tarik2 telinga nk tumbuh gigi tu kurang tepat kiranye ke bergantung pd bby jgk ke..kira bby poo yellowish tu kira normal la ye,ok tq 😉