Nak minta feedback

Assalamualaikum mommy² smua,sapa pengguna Jus Mamariam sbb hb low? Sya nak try minum tu cuma,nak tau dulu apa feedback korang.. Dah bnyak makanan dn minuman sya cuba,still tak berkesan,hb pandai naik pandai turun,makan hati ayam pun kadang tak berkesan...pernah jmpa pakar pemakanan,dr tu suh jarak pngambilan ubat dgn brsapan...mcm tu jgak result hb sya😅..lagipun sya ni pmbawa thala,but pakar tu ckp tu tkda masalah,hb boleh naik juga smpai 12,cuma skrg pikiran dah buntu,nak cuba apa lagi utk naikkan hb.. #ingintahu #firstbaby

1 Balas

sy pernah try jus mamariam tu tp takde effect apa2 pun. hb tak naik, alahan pun tak hilang macam diorg claim. tp mungkin lain badan lain effect kot. masa 24weeks kot tukar iberet tp still naik turun hb. kejap 10.3 kejap 10 je. masa 30weeks haritu sy start consume vco alhamdulillah naik pulak hbnya. mungkin laa vco tu mbantu sbb pemakanan dgn supplement lain tu sama je drpd awal pregnant sampai skrg. sis boleh try. any pure vco would help

2y ago

Mna boleh dapat vco tu sis?